Ce spun clienții despre serviciile

Web Synapse?
 

"Sunt la al treilea proiect împreună cu Web Synapse și sper ca în curând să ajung și la al patrulea tot cu aceeași echipă. Sunt foarte mulțumit pentru că sunt înțeles. În spatele Web Synapse sunt oameni care vor să te ajute să crești.

Solicitările mele au primit întotdeauna răspuns favorabil, prețurile sunt mai mult decât accesibile iar serviciile sunt adaptabile în funcție de solicitările mele (iar cerințele mele nu sunt întotdeauna din cele mai uzuale).

Aș recomanda oricând cuiva care are puțină experiență în online să solicite serviciile echipei Web Synapse. Piața dezvoltatorilor sofware și serviciilor online este atipică, pentru același produs/serviciu poți plăti 200 euro sau 1000 euro.

Nu exagerez cu nimic. De aceea este important să lucrezi cu oameni care solicită un preț corect, bazat pe efortul depus și nu pe câți bani ai în buzunar.

Aș încheia prin a spune că până acum, în colaborarea cu echipa Web Synapse am primit mai mult decât am solicitat iar serviciile au fost proactive.

Sunt oricând deschis către un dialog cu oricine dorește referințe prin telefon sau email despre Web Synapse. Doar solicită acest lucru echipei Web Synapse și sunt sigur că îți vor pune la dispoziție contactele mele."

Emanuel Toader

Administrator, EMIRATECH SOLUTIONS

"In cei 4 ani de colaborare, Web Synapse, s-a evidentiat prin servicii de calitate, profesionalism si promptitudine, toate la un pret avantajos.

Ori de cate ori am avut nevoie de modificari aduse site-ului, de schimbare a serverului etc, am primit suport in cel mai scurt timp.

Calitatea serviciilor oferite recomanda Web Synapse ca fiind un furnizor de servicii pe care te poti baza cu toata increderea."

Neshan A.

Administrator, S.C. Persi Instal S.R.L.

"În calitate de client, pot mărturisi faptul că după aproape un an de zile de colaborare, am avut de învățat numai lucruri interesante de la Web Synapse. Mi-a plăcut foarte mult modul în care au ținut cont de ideile noastre, modul în care și-au organizat treaba și mai ales modul în care ne-au explicat cum anume putem folosi platforma web pusă la dispoziție, care sunt avantajele și ce beneficii putem avea.

Au avut idei foarte interesante, de care am ținut cont, și împreună am reușit să punem bazele unui proiect web, care zilnic este accesat de o medie de 1.000 de persoane.

Totodată consider că ceea ce am găsit la Web Synapse calitate-preț, nu aș fi găsit la nici un alt administrator web. Pachetele sunt concepute în așa fel încât să mulțumească și cel mai dificil client. Este imposibil să nu rămâi plăcut surprins de rapiditatea cu care se lucrează și de originalitatea de care se dă dovadă. Aș recomanda cu plăcere, oricând și la orice oră, ideile, sugestile și modul de lucru al celor de la Web Synapse și sper într-o colaborare cât mai lungă. Mulțumim!"

Darius şi Ana Maria Loga

Manageri, News Mehedinți

"Web Synapse se remarcă prin promptitudine, dar mai ales profesionalism.

Ce mi-a plăcut însă cel mai mult a fost că nu au existat probleme în termeni de comunicare.

Recomand cu încredere.”

Alexandra Ghiţă

Project Manager, Time For Ads

“Primul feedback privitor la Web Synapse l-am avut de la un client multumit de-al lor. Stiind destul de bine piata serviciilor web, unde primeaza atingerea obiectivelor financiare si multe promisiuni desarte, am bucuria de a afirma ca am gasit, in sfarsit, un furnizor de servicii adaptate la nevoile clientului.

Initial, am fost impresionat de flexibilitatea de care au dat dovada in crearea site-ului. Apoi, am observat atentia cu care urmaresc micile erori aparute pe site si sincronizarea rapida a update-urilor aparute.

Iar atunci cand am constatat implicarea activa in gasirea celei mai bune optiuni pentru proiecte inca la stadiul de idei, am inteles ca pentru Web Synapse "customer care" nu este doar un concept de manual.”

Ionut Teglas

Founder, LifeSense SRL

"Pentru un blogger este foarte importanta viteza de incarcare a blogului, tema acestuia, prezentarea grafica si optimizarea SEO.

De cand am apelat la echipa Web Synapse blogul se incarca instant datorita serverului, tema blogului nu da erori, prezentarea grafica a fost personalizata, iar prin optimizarea SEO  postarile sunt foarte usor de gasit de motoarele de cautare.

Sunt deosebit de multumit de aceasta echipa, Web Synapse a imbunatatit traseul digital al blogului meu."

E.C. Bogner

Blogger, Cartim Blog

"WebSynapse reprezinta pentru noi un partener de incredere pe care il recomandam cu mare drag pentru dezvoltarea tuturor ideilor in mediul de afaceri online avand o gama diversificata de servicii.

Indiferent de problema am gasit cea mai buna solutie impreuna, iar raportul calitate-pret-timp este excelent!”

RUXANDRA IONESCU

Manager Magazin Online, S.C Total Race Group S.R.L.

” Vă recomandăm cu seriozitate Web Synapse, cu care colaboram in conditii foarte bune pentru administrare site, gazduire web, promovare online.
 
Parteneriatul nostru a inceput cu realizarea  atat a logo-ului cat si  site-urilor firmei,  iar promptitudinea, profesionalismul, flexibilitatea si seriozitatea pe care le-au demonstrat ne-au determinat sa dezvoltam in mod constant,  colaborarea dintre firmele noastre.  ”
Constanța Cerbu

Director dezvoltare, IM PRO GLASS

Ai un proiect și vrei să lucrăm împreună?