E-Commerce / Dezvoltare Soluții și Platforme de Comerț Electronic

Oferim soluții de comerț electronic simple sau complexe, bazate pe platforme open-source populare sau utilizând o platformă dezvoltată „in-house” .

Dezvoltăm sau integrăm module personalizate pentru a îndeplini toate funcțiile necesare modelului tău de afacere online.  Integrare procesatoare de plăți online cu cardul, calcul automat cost transport cu cele mai populare firme de curierat, preluare curs valutar BNR și afișare prețuri calculate în funcție de acesta, configuratoare de produse, galerii de imagini complexe pentru tipuri variate de produse și multe altele.

Creare site, Web Design

Vrei să-ți creezi un magazin online pentru afacerea ta?

Multitudinea de oferte și platforme de comerț electronic disponibile pe piață te derutează și nu știi ce să alegi pentru realizarea magazinului tău online? Lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a-ți oferi consultanță gratuită în alegerea platformei și/sau soluției de comerț electronic potrivite pentru afacerea ta.

Migrare Magento -> WooCommerce

Oferim servicii de migrare a magazinelor online bazate pe Magento 1.3 până la versiunea Magento 2.2 către platforma WordPress + WooCommerce.

Migrarea datelor include Conturile clienților, Comenzile, Produsele și toate opțiunile acestora (atribute, variații, media (imagini/pdf).

Migrare Prestashop -> WooCommerce

Oferim servicii de migrare a magazinelor online bazate pe Prestashop 1.0 până la versiunea Prestashop 1.7  către platforma WordPress + WooCommerce.

Migrarea datelor include Conturile clienților, Comenzile, Produsele și toate opțiunile acestora (atribute, variații, media (imagini/pdf).

Ai un proiect și vrei să lucrăm împreună?